Does cc cleaner remove iesnare?

Pages: [1] 2
Author Topic: Does cc cleaner remove iesnare?  (Read 9327 times)
DonkeyKong
Has some experience
**

Karma: -5
Posts: 141



View Profile

DonkeyKong

Does cc cleaner remove iesnare?
« on: December 12, 2014, 05:20:53 PM »

I recently downloaded "collusion" addon for firefox and now see that most bookies have iesnare. I was wondering if cc cleaner removes it? Or should I do it manually?
Logged
NDR
Newbie
*

Karma: 2
Posts: 40



View Profile

NDR

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #1 on: December 12, 2014, 08:48:18 PM »

search add on: better privacy

deletes all LSOs after closing browser.
Logged

pls excuse my bad english
doubledavis
Newbie
*

Karma: -20
Posts: 58


View Profile

doubledavis

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #2 on: December 12, 2014, 09:21:31 PM »

bbc_standard_quote">
bbc_alternate_quote">search add on: better privacy

deletes all LSOs after closing browser.

Yes but no use while you are still logged onto a site

Agreed. Pairing it with ghostery however should do the trick with most browsers. I also like to specifically block the iesnare.com cookie which can be done with most browsers. Double barrier method if you like. Just google 'how to block specific cookies using xxxx browser'
Logged
doubledavis
Newbie
*

Karma: -20
Posts: 58


View Profile

doubledavis

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #3 on: December 12, 2014, 10:13:21 PM »

A man as rich as yourself trying to charge a newbie for something as simple as that? The mind boggles. Just directly blocking the specific cookie permanently as I mentioned will work just as we'll as is much easier.
Logged
doubledavis
Newbie
*

Karma: -20
Posts: 58


View Profile

doubledavis

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #4 on: December 12, 2014, 11:16:24 PM »

Ha ha thanks but I'm about as far from a newbie as you will find on this site. Don't be fooled by what it says under my username, I just don't usually post very much. I'd be very surprised if my volumes didn't make you look like a newbie.
Logged
NDR
Newbie
*

Karma: 2
Posts: 40



View Profile

NDR

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #5 on: December 13, 2014, 10:25:40 AM »

are u guys not using amnesic systems?

also using socks at the end of the line, for not using vpn?


Logged

pls excuse my bad english
Thordin
Pro
*****

Karma: 24
Posts: 800


View Profile

Thordin

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #6 on: December 13, 2014, 10:31:02 AM »

bbc_standard_quote">are u guys not using amnesic systems?

also using socks at the end of the line, for not using vpn?

ca you please explain what these mean?
Logged
NDR
Newbie
*

Karma: 2
Posts: 40



View Profile

NDR

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #7 on: December 13, 2014, 10:37:16 AM »

you can setup your connection via proxifier and using a "borrowed" ip(socks5?) at the end of the chain.

VPN—SSH Tunnel—Socks5 / xxxsocks





« Last Edit: December 13, 2014, 10:49:05 AM by NDR » Logged

pls excuse my bad english
NDR
Newbie
*

Karma: 2
Posts: 40



View Profile

NDR

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #8 on: December 13, 2014, 10:39:26 AM »

and with amnesic system, i mean a computer thats delete everything on it when you shut it down.

so if you start it theres nothing on it no cookies and stuff.
like a virgin, touched for the very first time :)
« Last Edit: December 13, 2014, 10:42:19 AM by NDR » Logged

pls excuse my bad english
Thordin
Pro
*****

Karma: 24
Posts: 800


View Profile

Thordin

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #9 on: December 13, 2014, 10:47:58 AM »

bbc_standard_quote">and with amnesic system, i mean a computer thats delete everything on it when you shut it down.

so if you start it theres nothing on it no cookies and stuff.
like a virgin, touched for the very first time :)

Oh yeah, im using that amnestic stuff

about that complicated ip stuff, its a pain in my brain, im just paying for extra lines
Logged
NDR
Newbie
*

Karma: 2
Posts: 40



View Profile

NDR

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #10 on: December 13, 2014, 10:57:31 AM »

bbc_standard_quote">


about that complicated ip stuff, its a pain in my brain, im just paying for extra lines

for me too, i have to use manuals. didnt understand the half, but it works.
Logged

pls excuse my bad english
drhoo
Guest


Email

drhoo

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #11 on: December 13, 2014, 11:26:47 AM »

bbc_standard_quote">Oh yeah, im using that amnestic stuff

about that complicated ip stuff, its a pain in my brain, im just paying for extra lines


what do you mean, you're using that stuff? you running Tails OS ? or do you have some software installed that deletes everything before every pc shutdown?

either way, both are overkill.

Logged
Thordin
Pro
*****

Karma: 24
Posts: 800


View Profile

Thordin

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #12 on: December 13, 2014, 11:43:13 AM »

bbc_standard_quote">
bbc_alternate_quote">Oh yeah, im using that amnestic stuff

about that complicated ip stuff, its a pain in my brain, im just paying for extra lines


what do you mean, you're using that stuff? you running Tails OS ? or do you have some software installed that deletes everything before every pc shutdown?

either way, both are overkill.

I just have a software that resets everything, keeps the computers tidy
Logged
drhoo
Guest


Email

drhoo

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #13 on: December 13, 2014, 11:56:57 AM »

cool.

i also suggest to change browser from time to time and install/uninstall some addons for the browser.
Logged
arber_PL
Getting better
***

Karma: 2
Posts: 279


View Profile WWW

arber_PL

Re: Does cc cleaner remove iesnare?
« Reply #14 on: January 29, 2015, 07:16:55 PM »

Before visiting arbusers I haven't even known about existing something like iesnare. Now I blocked it using instruction provided by MaxShalamar. But after doing that most pages are showing that Firefox blocked out-of-date Adobe Flash plugin and asking if I want to allow using it or continue blocking. What should I do? a) allow at all pages b) continue blocking at all pages c) block at bookies site and allow at others d) or maybe something else?

Edit: I've updated Flash and everything is ok
« Last Edit: January 29, 2015, 09:20:08 PM by arber_PL » Logged

looking for bookmaker? -> bookiesclones.xyz
Pages: [1] 2
Print