Smarkets via broker?

Pages: [1]
Author Topic: Smarkets via broker?  (Read 570 times)
czoker
Newbie
*

Karma: -4
Posts: 27


View Profile

czoker

Smarkets via broker?
« on: March 26, 2017, 10:43:23 AM »

Hello. Because of our stupid goverment a lot bookies are leaving Poland right now. Smarkets is one of them, is it possible to play in smarkets via agent/broker? Who has them in offer?  i can`t see them on any page. Thanks for help, greetings
Logged
Bubbles
Getting better
***

Karma: 6
Posts: 272


View Profile

Bubbles

Re: Smarkets via broker?
« Reply #1 on: March 26, 2017, 02:02:35 PM »

As far as I'm aware nobody. They would need to welcome an agent to represent them and they're generally going in the opposite direction. The only other solution would be a tool like PT's shark but considering their size and market share nobody bothers.

Speaking of Poland I'll be in Warsaw this year. Are there any interesting local online books to take advantage of in Poland?
Logged
lukaszs
Newbie
*

Karma: 7
Posts: 51


View Profile

lukaszs

Re: Smarkets via broker?
« Reply #2 on: March 26, 2017, 04:13:58 PM »

12% turnover tax here  - I'm affraid you have to forget about it  >:(
Logged
czoker
Newbie
*

Karma: -4
Posts: 27


View Profile

czoker

Re: Smarkets via broker?
« Reply #3 on: March 26, 2017, 05:20:17 PM »

12% turnover tax here  - I'm affraid you have to forget about it  >:(

Exactlly, the worst thing ever and fuckers from goverment can`t understand that
Logged
campeones
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 41


View Profile

campeones

Re: Smarkets via broker?
« Reply #4 on: March 26, 2017, 07:31:31 PM »

No broker would ever promote Smarkets for as long Betfair and Matchbook are also available.
Logged
arber
Newbie
*

Karma: -1
Posts: 7


View Profile

arber

Re: Smarkets via broker?
« Reply #5 on: May 18, 2017, 09:28:20 AM »

smarket odd is almost all time same as betfair just at starting of account betfair charges 6.5% and smarket charges 2%
Logged
dealer wins
Probably a Pro
****

Karma: -8
Posts: 442



View Profile

dealer wins

Re: Smarkets via broker?
« Reply #6 on: May 18, 2017, 09:55:38 AM »

I find Smarkets although they have a great low commission is unusable due to only being able to use via website.  I found it slow, unreliable and just not something I can use.

If they could allow the use of betting and trading tools like GeeksToy or Fairbot etc, and improve on reliability they wold get quite a bit more custom I think.

Also there are quite a few different complaints about bets showing as matched which have actually not been matched causing people big losses. That puts me off big time too.
Logged

Never trust a goose!!!
Pages: [1]
Print